Dé retail marktplaats van Nederland

Nog geen lid? Meld je nu gratis aan!Meest gestelde vragen

Als je vraag er niet tussen staat of als je meer informatie wenst, stuur dan een e-mail naar [email protected] of gebruik het contactformulier. Wij sturen je zo snel mogelijk een antwoord om je verder te helpen.

Hoe schrijf ik mij in voor RetailBirds?

Als je van de gratis proefperiode van 6 maanden gebruik wilt maken, klik dan hier. Na het aanmaken van jouw Retailbirds-account, ontvang je binnen een paar minuten een activatie e-mail. Klik ter bevestiging op de activatielink, dan is jouw registratie afgrond.


Wat moet ik doen als mijn net afgesloten Retailbirds abonnement niet werkt?

Heb je zojuist een abonnement afgesloten en lukt het niet om advertenties te plaatsen? Log dan even uit door in het menu van je profiel op ‘Uitloggen’ te klikken. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is opnieuw in te loggen. Werkt jouw abonnement nog steeds niet? Neem dan contact op met ons via [email protected].


Klachten en geschillen

Het is mogelijk om je klacht te e-mailen naar [email protected]. Retailbirds zal jouw klacht binnen 14 dagen inhoudelijk behandelen. Je ontvangt hiervan géén ontvangstbevestiging.© 2015 - 2022 RetailBirds BV · Privacy statement