Men At Work houdt online opheffingsuitverkoop

Men At Work sluit zijn webshop als gevolg van financiële problemen. Dat bevestigen meerdere medewerkers tegenover RTL Z. De modeketen is inmiddels begonnen met een ‘online only’ opheffingsuitverkoop.

Eerder deze maand werd al bekend dat Men At Work verschillende kostenbesparende maatregelen doorvoert. Zo zou de samenwerking met verschillende partners, waaronder merken, zijn stopgezet en een onbekend aantal medewerkers worden ontslagen. De retailer zei later met een reactie komen, maar heeft nog niets van zich laten horen.

Door het sluiten van de webshop kan Men At Work zich focussen op de fysieke winkels, maar het is onduidelijk of die wel openblijven. Zo zegt een medewerker tegenover RTL Z dat ze eind dit jaar zullen sluiten en dat externe leveranciers niet-verkochte voorraden ophalen. Lokale media melden in ieder geval dat de winkels in Groningen en Leiden dicht gaan.

Oprichter Marcel van Gelderen kocht Men At Work voor één euro terug, nadat de modeketen in het tweede kwartaal van vorig jaar onderuit was gegaan. Het bedrijf heeft 33 vestigingen in Nederland en België.

Bron: Retailnews


© 2015 - 2022 RetailBirds BV · Privacy statement